Wat dan?

In mijn vorige post kondigde ik het al aan. Ik zoek een nieuwe baan. In deze post beschrijf ik wat ik dan precies wil en dus ook zoek. Kijk ook gerust op mijn Linkedinprofiel, daar vind je een uitvoerige beschrijving van mijn cv. Die kun je trouwens ook op Pinterest vinden. Natuurlijk ben ik ook actief op twitter, facebook en instagram.

Wat zoek ik dan?

Ik zoek een baan waarin ik mensen met elkaar kan verbinden. Het maakt daarbij niet uit of dat (potentiële) klanten, likers, volgers, gebruikers, consumenten of bedrijven zijn. Het gaat mij om mensen die met elkaar communiceren.

Ik zoek een baan waarin ik artikelen of blogs schrijf en deel, over de branche waarin het bedrijf acteert. Dat kunnen nieuwe ontwikkelingen zijn, maar ook inzichten en visies daarop.

Ik zoek een baan waarin ik mijn social media-ei kwijt kan. Bijvoorbeeld door zelf achter de knoppen te zitten en de facebook-, twitter-, instagram-, pinterest- of blogpagina en website bij te houden. Dat kan ook door intern mee te denken over de te volgen of te ontwikkelen strategie of door extern bedrijven te adviseren over hoe zij, in hún geval, online communicatie het beste kunnen gebruiken en inzetten.

Ik zoek een baan waarin ik mijn communicatiehart en -ziel kan laten spreken. Mijn doel is communicatie laten werken, en als mensen daarom terugkomen voor nieuwe bestellingen of aanvragen, of anderen wijzen op de goede dienstverlening, dan maak ik een vreugdesprongetje, want dan is de communicatie gelukt en is er sprake van een echte verbinding. Daar doe ik het voor. Voor een goede relatie. Dat is de basis.

Ik zie mezelf terug in functies als storyteller, content manager, community manager, communicatiemedewerker, tekstschrijver, (web)redacteur.

Ik ben geen marketeer. Ik weet natuurlijk wel wat van marketing en snap wat een marketeer doet. Communicatie en marketing vullen elkaar aan, hebben elkaar nodig en doen allebei andere dingen vanuit een ander perspectief.

Voor mijn uitgebreide cv kun je hier kijken.

Weet je iets, heb je iets? Laat het me dan weten! Ik ben bereikbaar via diverse social media kanalen en via selitaoosterveld@outlook.com.

Comments are closed.