Nieuwe baan?

Woensdag ging het mis. Ik zie opeens interesseduimpjes bij mijn laatste statusupdate op mijn linkedinprofiel. En een felicitatie in woorden. Ontzettend lief en meelevend natuurlijk. Ik werd gisteravond zelfs gebeld. “Kan ik je feliciteren? “

Dat is mooi toch, met eigen ogen zien dat actief zijn op Linkedin werkt? Wat is daar mis mee?, hoor ik je denken. Nou alles. Ik heb namelijk geen nieuwe baan. Dat vraagt om uitleg. Bij deze.

Het zit zo. Ik denk dat ik het allemaal goed geregeld heb. Dinsdag gooi ik mijn complete profiel om. Omdat ik niemand  wil vervelen met vervelende statusupdates over aanpassingen, zet ik de ‘Activiteiten-broadcasts’ uit (via privacy & instellingen, zie plaatjes). Het rommelen kan beginnen.

Linkedin 1Linkedin 2

 

Mijn profiel was tweetalig, nu niet meer en de samenvatting behoefde ook wat aanpassingen. Ik ga het namelijk over een hele andere boeg gooien.

Maar hé, ik had de ‘broadcast-functie’ niet voor niets uitgezet.

Eenmaal klaar met aanpassen en klungelen zet ik het ‘broadcasten’ weer aan. De impact daarvan ontdek ik woensdag. Er komen reacties op mijn nieuwe profiel, waarvan Linkedin dus een nieuwe baan heeft gemaakt. Klik je verder door, dan zie je dat er helemaal geen nieuwe baan is.

Nu ik toch je aandacht heb, ik zóék wel een andere baan. Ik pas natuurlijk niet voor niets mijn profiel aan.

Ik wil dolgraag achter de knoppen, als content manager, als social media manager, als storyteller, als blogger, als community manager. Social media, schrijven, communicatie, het zijn mijn passies, het is mijn leven en daar maak ik graag mijn werk van. Dus mocht je iets tegenkomen of zien, laat je het me dan ook weten? Ik kan stiekem niet wachten om mijn profiel weer aan te passen.

 

Bedankt!

Linkedin duim