Lente

Het landen is afgerond. Het wennen aan de herfstkou ging naadloos over in het wennen aan de winterse kou en gaat nu geruisloos over in hunkering naar de Lente. Want oh, wat heb ik daar zin in. Ik merk dat ik de laatste dagen steeds vaker terugdenk aan India, en dan met name aan de ontzettend aangename temperatuur daar.

Terugdenkend aan India, denk ik ook terug aan de blogs die ik toen regelmatig schreef over mijn belevenissen en verbazingen daar. Ik had me stellig voorgenomen om, weer terug in Nederland, dat te blijven doen. Want ook hier is genoeg te beleven en gebeurt er genoeg om je over te verbazen. Toch?

Tuurlijk! En toch kwam het er niet van en vond ik dat mijn leven te veel werd opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen waardoor ik geen tijd had of kon maken of wilde maken om te schrijven. Geleidelijk aan begon het toch aan me te knagen en heb ik me op WordPress gestort. Ik wilde meteen een goede site, geen beperkt profiel op wordpress.com en dus ging ik aan de slag met mysq en ftp. Dat lukte allemaal prima, totdat ik een fatsoenlijke url wilde maken. Daar liep ik vast. Dus dan toch de stap naar een hostingpartij gemaakt en selitaoosterveld.nl geregistreerd.

Ik installeerde WordPress, importeerde mijn blogs uit Tumblr en maakte een begin met inrichten, speelde met verschillende themes. Nu is hij zoals hij is en ben ik tevreden genoeg om hem met jullie te delen. Hij is dus nog niet af, kan zomaar van gedaante verwisselen, want een blog is een ontdekkingsreis, blijft net als ik in ontwikkeling en zoeken en uitkijken naar nieuwe, spannende uitdagingen, verbeteringen, aanvullingen. Net als de lente, komt hij frisgroen net boven de koude grond uit en trappelt om te groeien.