Ik zoek werk

Ik zoek werk.

Zo, het is eruit. Het is toch elke keer weer moeilijk (ja, helaas spreek ik uit ervaring) om te erkennen voor jezelf en te vertellen aan anderen (dan directe vrienden en familie) dat je werkloos, werkzoekend bent. Het geeft mij toch ergens het gevoel dat ik gefaald heb, ook al kan ik er niets aan doen dat er geen werk meer is bij het bedrijf waar ik tot vorige week in dienst was.

Dat erkennen van het werkzoekend zijn heb ik gisteren voor mezelf erkend en uitgesproken door naar netwerkbijeenkomst Walk & Talk te gaan. Bij binnenkomst zag ik een aantal tafels vol werklozen zitten en voelde ik me helemaal niet op mijn gemak. Tot ik uitsprak wat ik wil, wat ik zoek en hoe ik dat zoeken aanpak. Tot ik hoorde hoe anderen in het leven staan en wat ze willen en zoeken en hoe zij dat aanpakken.

De bijeenkomst leverde mij mooie ontmoetingen op waarover ik nog lang niet uitgedacht ben en die zeker een vervolg krijgen. Niks geen zielige kansloze werklozen, maar mensen die weten welke richting ze op willen en zoeken naar wegen om dat te bereiken. Energieke, krachtige ondernemende mensen. Mensen van wie ik energie krijg. Bakken energie en vrachten inspiratie om de zoektocht naar mijn nieuwe baan voort te zetten, om te geloven in het vinden van mijn droombaan.

Wat zoek je dan? Wat wil je dan? Hoor ik je denken.
Dat werk ik nu uit, ik formuleer wat ik wil, wat ik kan. Een woordweb over mij staat alvast hieronder en hier kun je mijn cv alvast bekijken. Wat ik verder wil laat ik je snel weten. Want ik heb jullie nodig. Help je mee?

Woordweb Selita (grijs)

 

Comments are closed.